KEZELÉS A HAJHULLÁS ELLEN SZÁM 1. A VILÁGON

Visszanyerheti haját 30-60 napon belül

Természetes kezelés, amellyel több mint egy millió ember állította meg a hajhullást és ösztönözte az új haj növekedését ✅

Ha már kopaszodik vagy hajhullással küzd, van megoldás


Miután tudományosan bebizonyosodott, hogy a dihidrotesztoszteron hormon nem a kopaszság okozója, hanem a hajtüszőt "elzáró" káros anyagok, a kezelési módszer megváltozott. A texasi Orvosi Központ és a svájci biotechnológiai kutatóintézet létrehozta a Gingeria készítményt.

Orvosok által ajánlott. Dermatológiailag tesztelt.

Új készítmény, amely megváltoztatta a kopaszság és a hajhullás kezelésének módját.
Az első orvostudományilag igazolt készítmény
A Gingeria növekedés az első orvostudományilag igazolt készítmény, amely ösztönzi a haj növekedését még teljesen kopasz embereknél is.
Teljesen természetes összetétel mellékhatások nélkül
A Gingeria növekedés fő összetevője a gyömbér. A termék összes többi összetevője szintén teljesen természetes, így nem kell félni a mellékhatásoktól és a nem kívánt hatásoktól.
Az eredmények 30-60 napon belül megjelennek
Ako vam kosa otpada, rezultati su vidljivi već nakon nekoliko dana, a ako ste već dulje vrijeme ćelavi, rezultati dolaze za 1-3 mjeseca.
A legkelendőbb gyógynövény alapú készítmény
A termék piacra kerülése óta az Egyesült Államokban csak 2 hónap alatt 1,5 millió üveg kelt el, ami abszolút rekord a gyógynövény alapú készítmények esetében.

ÖSSZEKÖTÖTTÜK A TERMÉSZETET ÉS A TECHNOLÓGIÁT

És így kaptuk az első valóban működő készítményt


A Gingeriát az ultrahangos kivonási technológia legújabb módszerével hoztuk létre, így csak a növényekből származó legminőségibb anyagokat tartalmazza, amelyek ösztönzik a hajtüszőket új haj létrehozására.

✅ Bizonyítottan kezeli a fejbőr gyulladásos folyamatait és regenerálja a hajtüszőt

✅ Ösztönzi az új haj növekedését még hosszabb kopaszság után is

✅ Megakadályozza a hajhullást és a teljes hajvesztést

✅ A használat abbahagyása után a probléma nem tér vissza

TARTALMAZ OLYAN GYÓGYNÖVÉNYEKET, AMELYEK BIZONYÍTOTTAN HATÉKONYAK A HAJ NÖVEKEDÉSÉBEN

Első alkalommal Magyarországon

Gyömbér

Ismert, mint egy nagyon hatékony mikrocirkulációt serkentő.

Aktív összetevő

Kamilla

Nyugtató hatással van a fejbőrre és csökkenti a gyulladásos folyamatot.

Rozmaring

Tudományosan igazolt növény a hajnövekedés ösztönzésére.

Csalán

Erősíti a hajtüszőt és blokkolja a káros anyagokat.

Az eredmények már 30 nap múlva

De nagyon fontos, hogy a Gingeriát mindennap használja. A tökéletes haj eléréséhez 30-90 napra van szükség.

Miután elérte az eredményt, folytassa a kezelést a következő két hónapban hetente egyszer a fenntartás érdekében, majd a következő két évben minden 30. napon.

DE AZ APÁM KOPASZ, A NAGYAPÁM KOPASZ ÉS ÉN IS AZ LESZEK
Íme, mit mond erről Dr. Maria Weber a Texas Medical Center biotechnológiai intézetéből:
"Általános vélekedés, hogy az alopecia genetikai okokra és a DHT magas szintjére vezethető vissza. Tanulmányunkban az ellenkezőjét bizonyítottuk. Az alopecia, a kopaszság és a hajhullás nem genetikai tényezőknek, hanem a hajtüszőbe jutó hasznos anyagok blokkolásának az eredménye a toxikus anyagok felhalmozódása miatt. Bár a genetikai hajlam növelheti az ilyen típusú blokkolásra való érzékenységet, tanulmányunk azt mutatja, hogy ezt a problémát hatékonyan lehet kezelni specifikus természetes gyógynövényes kezelésekkel."

A Gingeria csapat a médiában

KLINIKAI GYAKORLATBÓL SZÁRMAZÓ EREDMÉNYEK

Igazolt hatékonyság 12831 betegen

Mint több mint 60 bőrgyógyászati központ szállítói, lehetőségünk volt követni 12831 beteg orvosi eredményeit és meggyőződnünk a Gingeria készítmény valós klinikai gyakorlatban kifejtett hatásáról. Az eredmények a következők:

A Gingeria aktiválja az "alvó" tüszőket


Mindenkinél vannak hajtüszők, de egyes embereknél ezek nem aktívak. A Gingeria serkenti a fejbőr mikrocirkulációját, így tápanyagokat juttatva a hajtüszőkbe. A tápanyagok regenerálják a hajtüszőket és elindítják a hajnövekedési folyamatot.

Serkenti a mikrocirkulációt és tápanyagokkal látja el a hajtüszőt.

Aktiválja az inaktív tüszőket és serkenti az új haj növekedését.

Stabil szinten tartja a hajnövekedési ciklust.

Horvátországból érkező kommentek és üzenetek

Klinikai gyakorlatból származó eredmények

Töltse ki az űrlapot és rendeljen most

Miért halogatná a döntést? Tegyen valami jót magáért már most

ÁR CSAK MAGYARORSZÁGRA

12190 Ft

+ ingyenes szállítás minden rendelésre

✅ A szállítónál történő kiszállításkor fizet
✅ Ingyenes szállítás GLS futárszolgálattal
✅ Szállítási idő 48 óra (csak munkanapokon)
✅ Eredmények 30 nap után láthatók
✅ Garantált pénzvisszafizetés, ha nem lát eredményt

Rendelési űrlap

60 NAPOS EREDMÉNY GARANCIA

Nem biztos benne, hogy valóban segít?

Megértjük, hogy sokan nem biztosak abban, hogy a kezelés hatásos lesz-e rájuk, ezért úgy döntöttünk, hogy átvállaljuk a kockázatot és 60 napos ingyenes próbaidőszakot kínálunk. Ez azt jelenti, hogy a terméket a kézbesítéskor kell kifizetnie a szállítónak, de ha 60 napon belül nem kap eredményeket, egyszerűen küldjön nekünk egy üzenetet vagy emailt, és visszafizetjük a pénzét további kérdések nélkül.

Tovább a rendeléshez


Kapható gyógyszertárakban?


E rövid idő alatt, amióta a Gingeria készítmény megjelent a piacon, gyártói kapacitásaink nem elegendőek ahhoz, hogy kielégítsük minden gyógyszertár igényét. Jelenleg csak azon gyógyszertárakban kapható, amelyek elsőként kötöttek szerződést velünk. Döntésünk az, hogy folytatjuk a DTC (közvetlenül a vásárlóhoz) értékesítési modellt, azaz közvetlenül a vásárlónak szállítjuk a terméket, hogy biztosíthassuk a lehető legjobb árakat és elkerülhessük a kereskedelmi jutalékokat, amíg a gyártási kapacitások nem növekednek. Az érdeklődő gyógyszertárak várólistára jelentkezhetnek a következő linken.


Mi a termék összetétele?


Összetevők: INCI: AQUA, ALCOHOL, GLYCERIN, URTICA DIOICA LEAF EXTRACT, URTICA DIOICA ROOT EXTRACT, JUGLANS REGIA LEAF EXTRACT, BETULA PENDULA LEAF EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, ZINGIBER OFFICINALE ROOT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, PARFUM.


Csak férfiaknak szánják, vagy nők is használhatják?


Egyaránt használhatják férfiak és nők is, korra és nemre való tekintet nélkül. Egyaránt hatásos kopaszodás és hajhullás problémáira.


Mennyi ideig tart egy üveg?


Egy üveg tartóssága attól függ, hogy mekkora a problémás terület, amelyre a cseppeket alkalmazza, de az átlag körülbelül egy hónap.Milyen típusú hajhullásra és kopaszodásra segít a Gingeria?

✅ Igazoltan segít:
Androgén alopeciában, Telogén effluviumban, traumás alopeciában, trichotillomániában, Difúz effluviumban. Ezek az állapotok okozzák a hajhullás 95%-át.

❌ Nem segít:
Alopecia areataban (foltokban történő hajhullás, autoimmun zavar), Anagen effluviumban (hajhullás kemoterápia következtében), Cicatricialis alopeciában (a fejbőr sérülése miatti hajhullás, amikor a bőr hegszövetté alakul át). Ezek az állapotok okozzák a hajhullás 5%-át.

MIÉRT NEM OLDJÁK MEG A PROBLÉMÁT A KÉMIAI GYÓGYSZEREK 🧬

Hogyan bizonyult a Gingeria hatékonyabbnak a kémiai gyógyszereknél

  • A kémiai gyógyszereknek vannak mellékhatásaik, és eddig senkinek sem sikerült olyan tökéletesen játszania a kémiai összetevőkkel, hogy egy mellékhatások nélküli gyógyszert hozzon létre. A leggyakoribb mellékhatások: korpásodás, viszketés, a gyógyszerrel szembeni intolerancia hosszabb ideig tartó használat után, amikor abbahagyja a használatukat, a probléma folytatódik...

  • A kémiai gyógyszerek nem hatékonyak, mert minden 2023 májusáig kifejlesztett készítmény a dihidrotesztoszteron csökkentésére összpontosít az egészségtelen anyagok által okozott gyulladásos folyamatok kezelése helyett.

  • A kémiai gyógyszerek túl erősek, és bár segíthetnek a kezdeti szakaszokban, hosszabb használat után elkezdik serkenteni a fejbőr gyulladásos folyamatát, ellentétes hatást kiváltva.

© 2024 BioPlus Herbal