Soluția pentru creșterea părului este în sfârșit disponibilă!

După un nou studiu efectuat asupra cauzelor alopeciei și căderii părului, o soluție cuprinzătoare a fost lansată pe piață.

8 milioane de oameni din întreaga lume au comandat

Iată de ce Gingeria este descoperirea științifică #1

Soluția oficial cea mai bună
Primul produs dovedit medical
Gingeria creștere este primul produs dovedit medical pe bază naturală care stimulează creșterea părului chiar și la persoanele complet chelie și previne căderea părului.
Compoziție complet naturală fără efecte secundare
Ingredientul principal al creșterii Gingeria este ghimbirul. Toate celelalte ingrediente ale produsului sunt de asemenea complet naturale, așa că nu există temeri de efecte secundare sau nedorite. Compoziția exactă este scrisă în partea de jos a paginii.
Rezultatele vin după 30 de zile
Rezultatele în cazul căderii părului apar după doar câteva zile, în timp ce pentru rezultate în cazurile de chelie pe termen lung este necesar 1-2 luni, iar recuperarea completă poate dura 2-3 luni.
Cel mai bine vândut medicament pe bază de plante vreodată
Gingeria creștere este cel mai bine vândut produs pe bază de plante de până acum. De la lansarea produsului pe piață, în Statele Unite ale Americii, în doar 2 luni s-au vândut 1,5 milioane de sticle, ceea ce sparge toate recordurile în ceea ce privește produsele pe bază de plante.

Notificare pentru farmacii

Următoarele stocuri pentru distribuție vor fi disponibile în februarie 2024

Notificăm toți cumpărătorii profesionali care cumpără cantități mai mari de 10.000 de unități, care nu au un contract pentru o cantitate obligatorie de aprovizionare, că capacitățile noastre de producție sunt epuizate și că pot face următoarea rezervare de stoc din 1.2.2024 dacă ne trimit o cerere de înscriere pe lista de așteptare.

La ce servește exact Gingeria creștere

Scopul produsului și domeniul de utilizare
Stimulează eficient creșterea părului
Stimulează creșterea părului la persoanele chelie într-un scurt interval de timp.
Previne căderea părului indiferent de cauză
Acționează eficient în toate cazurile în care aveți probleme cu căderea părului.
Soluție pentru toate tipurile de alopecie și chelie
Stimulează celulele pentru creșterea părului și este eficient pentru toate tipurile de chelie, indiferent de cauză.
Îmbunătățește starea generală a scalpului și a părului
Recuperează scalpul de la mătreață, face părul mai dens și mai puternic, indiferent de culoarea părului sau predispozițiile genetice.

Întrebări frecvente

Întrebările pe care clienții ni le-au pus cel mai des.

Cum se utilizează Gingeria creștere?

Gingeria creștere se aplică pe scalp o dată pe zi, în zona problematică. Nu este necesar să aplicați o cantitate mare, ci doar câteva picături suficiente pentru a acoperi regiunea problematică. Puteți picura direct pe scalp sau mai întâi pe mână și apoi pe scalp, nu există reguli speciale, faceți cum vă este mai ușor.

Care este compoziția produsului?

Compoziție: INCI: AQUA, ALCOHOL, GLYCERIN, URTICA DIOICA LEAF EXTRACT, URTICA DIOICA ROOT EXTRACT, JUGLANS REGIA LEAF EXTRACT, BETULA PENDULA LEAF EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, ZINGIBER OFFICINALE ROOT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, PARFUM.

După câte sticle se văd rezultatele?

Rezultatele depind foarte mult de gradul și specificitățile stării dvs. actuale. Cazurile ușoare de cădere a părului pot fi complet vindecate după consumarea primei sticle, în timp ce în cazurile mai grave și de lungă durată poate fi necesar între 6 și 10 sticle.

Cât timp durează o sticlă?

Durata unei sticle depinde de dimensiunea regiunii problematice pe care aplicați picăturile, dar o medie ar fi în jur de o lună.

Ajută la alopecie?

Da, Gingeria creștere este destinat tuturor tipurilor de alopecie și este absolut eficient.

Se găsește în farmacii?

Da, Gingeria creștere poate fi găsită în farmacii, dar produsul este adesea indisponibil deoarece toate stocurile din farmacii se vând foarte repede. Nu recomandăm achiziționarea din farmacii, deoarece cumpărând de pe site-ul web obțineți cel mai bun preț fără comisioane comerciale.

Ajută și la chelie absolută?

Da, Gingeria creștere este eficientă în 98% din cazuri la chelia completă, indiferent de cauză.

Este destinat doar bărbaților sau și femeilor?

Poate fi utilizat de toate persoanele, indiferent de sex și vârstă. Este la fel de eficient atât pentru probleme legate de chelie, cât și pentru probleme legate de căderea părului.

Ce spun clienții despre creșterea Gingeria

Formular de comandă

Datorită cererii mari, stocul este limitat

Preț doar pentru România

156 RON

+ livrare gratuită la toate comenzile

  • Livrare în 2-5 zile lucrătoare
  • Remediul dovedit a fi cel mai eficient pentru chelie și căderea părului
  • Soluție complet naturală
  • Descoperire științifică revoluționară dezvoltată timp de 30 de ani
  • Cel mai bine vândut remediu pe bază de plante

Vă recomandăm să comandați online direct de la reprezentant, deoarece în acest fel nu plătiți comisioane comerciale farmaciilor, ci beneficiați de dreptul de a cumpăra la preț de achiziție.

GARANȚIE PENTRU REZULTAT

Ce se întâmplă dacă nu funcționează?

Înțelegem că mulți oameni nu sunt siguri dacă tratamentul va funcționa pentru ei, așa că am decis să preluăm riscul și să oferim o perioadă de probă gratuită de 60 de zile. Asta înseamnă că trebuie să plătiți produsul curierului la livrare, dar dacă nu obțineți rezultate în termen de 60 de zile, pur și simplu trimiteți-ne un mesaj sau un email și vă vom returna banii fără întrebări suplimentare.
© 2023 BioPlus Herbal