TRATAMENTUL NUMĂRUL 1 ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI ÎN LUME

Recuperați-vă părul în 30-60 de zile

Tratament natural cu ajutorul căruia peste un milion de persoane au oprit căderea părului și au stimulat creșterea unui păr nou ✅

Dacă deja v-ați chelit sau pierdeți părul, există o soluție


După ce a fost științific dovedit că hormonul dihidrotestosteron nu este cauza cheliei, ci substanțele dăunătoare care "blochează" foliculul de păr, metoda de tratament a fost schimbată. Centrul Medical din Texas și institutul elvețian pentru studii biotehnologice au creat preparatul Gingeria.

Recomandat de medici. Testat dermatologic.

Noul preparat care a schimbat modul de tratament al cheliei și căderii părului.
Primul preparat dovedit medical
Gingeria creștere este primul preparat dovedit medical care stimulează creșterea părului chiar și la persoane complet chelie.
Compoziție complet naturală fără efecte secundare
Ingredientul principal al creșterii Gingeria este ghimbirul. Toate celelalte ingrediente ale produsului sunt de asemenea complet naturale, așa că nu există temeri de efecte secundare și efecte nedorite.
Rezultatele vin după 30-60 de zile
Dacă vă cade părul, rezultatele sunt vizibile după doar câteva zile, iar dacă sunteți chel de mai mult timp, rezultatele vin în 1-3 luni.
Cel mai bine vândut preparat pe bază de plante
De la lansarea produsului pe piață, în Statele Unite, în doar 2 luni s-au vândut 1,5 milioane de flacoane, ceea ce este un record absolut când vine vorba de preparate pe bază de plante.

AM COMBINAT NATURA ȘI TEHNOLOGIA

Și am obținut primul preparat care chiar funcționează


Gingeria a fost creată folosind cea mai nouă tehnologie de extracție ultrasonică, astfel încât conține doar cele mai de calitate substanțe din plantele care stimulează foliculii să creeze păr nou.


✅ Tratează dovedit procesele inflamatorii de pe scalp și regenerează foliculul de păr

✅ Stimulează creșterea unui păr nou chiar și după o perioadă lungă de chelie

✅ Previne căderea și pierderea completă a părului

✅ După încetarea utilizării, problema nu revine

CONȚINE PLANTE DOVEDIT EFICIENTE PENTRU CREȘTEREA PĂRULUI

Prima dată în România

Ghimbir

Cunoscut ca un stimulent foarte eficient al microcirculației.

Ingredient activ

Mușețel

Acționează calmant pe scalp și reduce procesul inflamator.

Rozmarin

Plantă dovedită științific pentru stimularea creșterii părului.

Urzică

Întărește foliculul de păr și blochează substanțele dăunătoare.

Rezultate în doar 30 de zile

Dar este foarte important să folosiți Gingeria zilnic. Pentru a obține un păr perfect, este necesar între 30 și 90 de zile.

Odată ce ați obținut rezultatul, continuați tratamentul pentru menținere timp de două luni o dată pe săptămână, apoi în următorii doi ani la fiecare 30 de zile.


"DAR TATĂL MEU ESTE CHEL, BUNICUL A FOST CHEL ȘI EU VOI FI CHEL"
Iată ce spune despre acest lucru dr. Maria Weber de la institutul biotehnologic Texas Medical Center:
"Există o opinie comună că alopecia este cauzată de genetica și nivelurile ridicate de DHT. Studiul nostru a arătat complet opusul. Alopecia, chelia și căderea părului nu sunt cauzate de factori genetici, ci de blocarea aportului de substanțe utile în foliculul de păr din cauza acumulării de substanțe toxice. Deși predispoziția genetică poate crește sensibilitatea la această blocare, studiul nostru demonstrează că această problemă poate fi eliminată eficient utilizând tratamente naturale specifice pe bază de plante."

Echipa Gingeria în media

REZULTATELE DIN PRACTICA CLINICĂ

Efect dovedit la 12831 de pacienți

Fiind furnizori pentru peste 60 de centre dermatologice, am avut ocazia să urmărim rapoartele medicale ale 12831 de pacienți și să ne convingem de efectul preparatului Gingeria în practica clinică reală. Rezultatele sunt următoarele:


Gingeria activează foliculii "adormiți"


Toți avem foliculi de păr, dar la unii oameni aceștia nu sunt activi. Gingeria stimulează microcirculația scalpului și astfel aduce substanțe nutritive în foliculii de păr. Substanțele nutritive regenerează foliculii de păr și inițiază procesul de creștere a părului.

Stimulează microcirculația și aduce substanțe nutritive în foliculul de păr

Activează foliculii inactivi și stimulează creșterea unui păr nou

Menține ciclul de creștere a părului la un nivel stabil

Comentarii și mesaje pe care le primim din România

Rezultate din practica clinică

Completați formularul și comandați acum

De ce să amânați decizia? Faceți ceva bun pentru dvs. chiar acum

PREȚ DOAR PENTRU ROMÂNIA

156 RON

+ livrare gratuită la toate comenzile

✅ Plătiți curierului la livrare
✅ Livrare gratuită prin serviciul de curierat GLS
✅ Timpul de livrare este de 2-5 zile lucrătoare
✅ Rezultate vizibile după 30 de zile
✅ Garanția returnării banilor dacă nu vedeți rezultatul

Formular de comandă

GARANȚIE DE REZULTAT 60 DE ZILE

Nu sunteți sigur că va funcționa?

Înțelegem că mulți oameni nu sunt siguri dacă tratamentul va funcționa pentru ei, așa că am decis să preluăm riscul și să oferim o perioadă de probă gratuită de 60 de zile. Asta înseamnă că trebuie să plătiți produsul curierului la livrare, dar dacă nu obțineți rezultate în 60 de zile, pur și simplu trimiteți-ne un mesaj sau un email și vă vom returna banii fără întrebări suplimentare.

Întrebări pe care le primim


Este disponibil în farmacii?

În această scurtă perioadă de la lansarea preparatului Gingeria pe piață, capacitățile noastre de producție nu sunt suficient de mari pentru a satisface cererea tuturor farmaciilor. În prezent, produsul poate fi găsit în farmaciile care au semnat primul contract cu noi. Decizia noastră este de a continua cu modelul de vânzare DTC (direct to customer), adică de a livra produsul direct clienților pentru a asigura cele mai bune prețuri posibile și a evita comisioanele comerciale, până când capacitățile de producție vor fi extinse. Farmaciile interesate de listarea produsului nostru pot aplica pentru lista de așteptare la următorul link.


Care este compoziția produsului?


Compoziție: INCI: AQUA, ALCOHOL, GLYCERIN, URTICA DIOICA LEAF EXTRACT, URTICA DIOICA ROOT EXTRACT, JUGLANS REGIA LEAF EXTRACT, BETULA PENDULA LEAF EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, ZINGIBER OFFICINALE ROOT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, PARFUM.


Este destinat doar bărbaților sau și femeilor?


Poate fi utilizat de toate persoanele, indiferent de sex și vârstă. Este la fel de eficace atât pentru problemele legate de chelie, cât și pentru cele legate de căderea părului.


Cât timp durează o sticlă?


Durata unei sticle depinde de mărimea zonei problematice pe care aplicați picăturile, dar media este de aproximativ o lună.La ce tipuri de cădere a părului și chelie ajută Gingeria?

✅ Ajută dovedit la:
Alopecia androgenetică, Efluvium telogen, alopecia traumatică, alopecia tricotilomanică, Efluvium difuz. Aceste condiții sunt cauza pierderii părului în 95% din cazuri.

❌ Nu ajută la:
Alopecia areata (căderea părului în pete, o tulburare autoimună), Efluvium anagen (pierderea părului din cauza chimioterapiei), Alopecia cicatricială (pierderea părului din cauza unei leziuni a pielii capului care se transformă în țesut cicatricial). Aceste condiții sunt cauza pierderii părului în 5% din cazuri.

DE CE MEDICAMENTELE CHIMICE NU REZOLVĂ PROBLEMA 🧬

Cum s-a dovedit Gingeria a fi mai bună decât medicamentele chimice

  • Medicamentele chimice au efecte secundare ale lor și până acum nimeni nu a reușit să joace cu chimia atât de perfect încât să obțină un medicament fără efecte secundare. Efectele secundare cele mai comune sunt: mătreața, mâncărimea, intoleranța la medicament după o perioadă mai lungă de utilizare, când încetați să le folosiți problema continuă...

  • Medicamentele chimice nu sunt eficiente deoarece toate cele lansate până în mai 2023 s-au concentrat pe reducerea dihidrotestosteronului în loc să trateze procesele inflamatorii cauzate de substanțele dăunătoare din organism.

  • Medicamentele chimice sunt prea puternice și deși pot ajuta în fazele inițiale, după o utilizare prelungită încep să stimuleze procesul inflamator al scalpului provocând un efect contrar.

© 2024 BioPlus Herbal