Благодарим ви, че направихте поръчка!

Продуктът ще бъде изпратен първия следващ работен ден и би трябвало да пристигне на адреса ви в срок от 2-5 работни дни. Плащането на наложен платеж се извършва при доставката на куриера. Доставките се осъществяват в работни дни от 08ч до 17ч. Ако по това време не сте на адреса, добре е да помолите съсед или някой от домакинството да приеме пратката вместо вас.


ВАЖНО: Искаме да ви информираме за важен аспект от вашата поръчка. Моля, приемете пакета, който сте поръчали, защото в случай, че не го направите, пакетът ще бъде върнат на нашия адрес. В такива обстоятелства, ние сме длъжни да покрием разходите за международна пощенска услуга в размер на 6 евро за всеки върнат пакет.


Съзнаваме, че опцията за плащане при доставка носи определен риск за нас, но решихме да предприемем тази стъпка, за да отговорим на вашите предпочитания. Разбираме, че много наши клиенти в България предпочитат плащане при получаване на пакета, вместо предварително онлайн плащане.


Вашето доверие и удовлетворение са изключително важни за нас, и затова се стремим да предоставим услуга, която да отговаря на вашите нужди и очаквания.