Hvala vam što ste napravili narudžbu!

Proizvod će biti poslan prvog narednog radnog dana i trebao bi stići na vašu adresu u roku od 2-5 radnih dana. Otkupninu plaćate kuriru prilikom isporuke. Dostava se obavlja radnim danima od 08h do 17h. Ukoliko u to vrijeme ne budete na adresi, dobro je zamoliti susjeda ili nekog od ukućana da preuzme pošiljku umjesto Vas.VAŽNO: Želimo Vas obavijestiti o važnom aspektu Vaše narudžbe. Molimo Vas da preuzmete paket koji ste poručili, jer u slučaju da to ne učinite, paket će biti vraćen na našu adresu. U takvim okolnostima, dužni smo pokriti troškove međunarodne poštarine u iznosu od 6 eura za svaki vraćeni paket.


Svjesni smo kako je opcija plaćanja pouzećem nosi određeni rizik za nas, ali smo se odlučili na ovaj korak kako bismo izašli u susret Vašim preferencijama. Razumijemo da mnogi naši klijenti u Hrvatskoj preferiraju plaćanje prilikom preuzimanja paketa, umjesto unaprijed putem online plaćanja.


Vaše povjerenje i zadovoljstvo su nam iznimno važni, te se stoga trudimo pružiti uslugu koja će odgovarati Vašim potrebama i očekivanjima.