Köszönjük, hogy megrendelést tett!

A terméket a következő munkanapon fogjuk elküldeni, és várhatóan 2-5 munkanapon belül megérkezik a címére. Az utánvét összegét a kézbesítéskor kell megfizetni a futárnak. A kézbesítés munkanapokon 08:00 és 17:00 óra között történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik a címen, jó, ha megkéri a szomszédját vagy egy családtagot, hogy helyette vegye át a csomagot.FONTOS: Szeretnénk tájékoztatni Önt a megrendelése egy fontos aspektusáról. Kérjük, hogy vegye át a rendelt csomagot, mert ha nem teszi, a csomagot visszaküldjük a címünkre. Ilyen esetekben kötelesek vagyunk fedezni a nemzetközi postaköltségeket, amely csomagonként 6 eurót tesz ki.


Tisztában vagyunk azzal, hogy az utánvétes fizetési opció bizonyos kockázatot jelent számunkra, de úgy döntöttünk, hogy ezt a lépést megtegyük, hogy megfeleljünk az Ön preferenciáinak. Tudjuk, hogy sok horvátországi ügyfelünk előnyben részesíti a csomagok átvételkor történő fizetést, az online előre történő fizetéssel szemben.


Az Ön bizalma és elégedettsége rendkívül fontos számunkra, ezért igyekszünk olyan szolgáltatást nyújtani, amely megfelel az Ön igényeinek és elvárásainak.