Mulțumim pentru plasarea comenzii!

Produsul va fi expediat în prima zi lucrătoare următoare și ar trebui să ajungă la adresa dvs. în termen de 2-5 zile lucrătoare. Plata ramburs se face curierului la livrare. Livrarea se face în zilele lucrătoare, între orele 08:00 și 17:00. Dacă nu veți fi la adresa în acest interval, este bine să rugați un vecin sau un membru al familiei să preia coletul în locul dvs.


IMPORTANT: Dorim să vă informăm despre un aspect important al comenzii dvs. Vă rugăm să primiți coletul pe care l-ați comandat, deoarece în caz contrar, acesta va fi returnat la adresa noastră. În astfel de circumstanțe, suntem obligați să acoperim costurile de expediere internațională în valoare de 6 euro pentru fiecare colet returnat.


Suntem conștienți că opțiunea de plată ramburs prezintă un anumit risc pentru noi, dar am decis să facem acest pas pentru a veni în întâmpinarea preferințelor dvs. Înțelegem că mulți dintre clienții noștri din Croația preferă plata la livrare, în loc de plata online în avans.


Încrederea și satisfacția dvs. sunt extrem de importante pentru noi, astfel încât ne străduim să oferim un serviciu care să corespundă nevoilor și așteptărilor dvs.