Hvala, ker ste opravili naročilo!

Izdelek bo odposlan prvi naslednji delovni dan in bi moral prispeti na vaš naslov v roku 2-5 delovnih dni. Plačilo po povzetju opravite kurirju ob dostavi. Dostava poteka med delovniki od 8. do 17. ure. Če v tem času ne boste na naslovu, je dobro, da prosite soseda ali koga od gospodinjstva, da prevzame paket namesto vas.VAŽNO: Želimo vas obvestiti o pomembnem vidiku vašega naročila. Prosimo vas, da prevzamete paket, ki ste ga naročili, saj bo v primeru, da tega ne storite, paket vrnjen na naš naslov. V takšnih okoliščinah smo dolžni pokriti stroške mednarodne poštine v višini 6 evrov za vsak vrnjen paket.


Zavedamo se, da je možnost plačila po povzetju določeno tveganje za nas, vendar smo se odločili za ta korak, da bi ustregli vašim preferencam. Razumemo, da mnogi naši stranke v Sloveniji raje plačujejo ob prevzemu paketa, namesto vnaprej preko spletnega plačila.


Vaše zaupanje in zadovoljstvo sta nam izjemno pomembna, zato si prizadevamo ponuditi storitev, ki bo ustrezala vašim potrebam in pričakovanjem.